søndag 10. januar 2010

Kjøkkenprogresjon: blått er flott!

Helga har gitt litt framgang i kjøkkenprosjektet. Det er definitivt positivt! Det første vi gjorde var å bære inn kjøkkengulvet. En stabel heltre furugulv i samme dimensjon som det originale, spesialbestilt fra Hallingdal, ankom på fredag. Vi trossa 28 kuldegrader, dro på oss varmedress, og sørget for å få stabelen i hus.
Videre har Arnstein brukt dagene på å oppmåling og utlekting av veggene på kjøkkenet. Mye spekulering måtte til for å finne ut hvordan det skulle bli, men resultatet begynner å synes. Foreløpig har vi en diff på 2 mm. Ganske bra til amatører å være, syns vi!
Hilde har gjort litt forskjellig, men konsentrert seg om veggpanel. Først skulle panelet kappes.

Så var det grunnarbeid.. først 2 lag med kvistlakk...

Så ett lag med grunning...
Og så første strøket med veggmaling. Åh, så blått som det ble! Fargen blir nok noe mørkere når vi har fått på to strøk, men det blir ikke før panelen er på veggen. Vi maler første strøket før den monteres, for å slippe at det blir umalte striper i not og fjør når panelen kryper. Det andre strøket maler vi etter montering, for å skjule spikeren. Så får vi se, om vi klarer å fortsette med samme progresjon i de kommende helgene. Det bør vi, hvis vi skal komme i mål til 1. mars - når Modum Industri har lovet å ha kjøkkeninnredningen klar. Vi går spennende uker i møte. Og for øyeblikket er vi ved godt mot :-)

1 kommentar:

Monica Helén sa...

Virker som om at dere har alt gjennomtenkt og klart hele tiden=)
OG ett utrolig bra pågangsmot! Blir morro å se resultatet av alt arbeidet deres!