lørdag 13. september 2008

Få oppdateringer - men fortsatt framgang!

De siste fjorten dagene har det gått i ett. Men heldigvis har det vært tid til litt framgang på Villa Gravfoss innimellom alt det andre. I går koblet Arnstein til varmtvannsbereder og armatur på kjøkkenet i andre etasje. Nå mangler bare en stikkontakt til komfyren, så har vi et fungerende kjøkken. Hurra!

Forrige søndag brettet vi opp ermene og startet på jobben med stuetaket. Utgangspunktet var svært dårlig, og ingen vil vel påstå at resultatet er prikkfritt heller... men det er utrolig hva litt sportstape og et par lag med matt hvitmaling kan bidra med. Og det beste: gipsrosetten ble kjempefin da den fikk et lag halvblank hvitmaling.
Det siste rommet vi har jobbet med er garderoben. Eller walk-in-closet, american style, som den nylig hjemkomne utvekslingsstuderende kusina mi beskreiv det. Jeg og Maia gøv løs på tak og vegger med skrape. I morgen legger jeg ut bilder av hvordan det ser ut etter at ny maling har kommet på...
Og endelig fant jeg den som er like flink til å få flekker på seg selv som meg.. Maia så ut som en snømann!
I morgen maler vi første strøket på veggene i stua. Det blir spennende å se. Og neste helg inviterer vi alle som vil på dugnad. Da må vi få ferdig både det ene og det andre, for den 27. september flytter vi inn.... og det hadde jo vært fint om vi var NESTEN i mål, i alle fall! Velkommen skal dere være!

Ingen kommentarer: