søndag 24. august 2008

Kjøkkeninnsats og bad som nærmer seg

Vi hadde et klart mål for denne helga: prøve å få kjøkkenet i 2. etasje til å likne på et kjøkken. Vi ble ikke HELT ferdige, men nå likner det absolutt et kjøkken. Så vi må si oss godt fornøyde :-)
Operasjon gulvbelegg trinn 1: Få rullen opp trappaOperasjon gulvbelegg trinn 2: Vaske med salmiakk, klistre borrelås og spekulereOperasjon gulvbelegg trinn 3: Skjære og tilpasse Kjøkkeninnredningen må få nye håndtak. Det ble en mye større jobb enn forventa. Skruene var for korte til å nå gjennom den gamle, nymalte innredningen. Derfor måtte vi bore hull til skruehodene på innsiden, i tillegg til nye hull til skruene. Ca 20 dører og skuffer tok sin tid...
Vi har fått oss et koselig "nestenkjøkken"...med campingbord og klappstoler...
Foreløpig uten oppvaskbenk, men med komfyr, ventilator og nymalte skap og skuffer.Snekkeren har også stått på denne uka, og i tillegg har elektrikeren vært innom. Resultatet er at badet stadig likner mer på et bad:


Gulvet har fått plater, varmekabler og "primer". I morgen skal det legges på avrettingsmasse slik at flislegginga snart kan begynne.


Veggene og taket har fått et lag med isolasjon, og er snart klare for takpanel og beverpanel.

1 kommentar:

Anonym sa...

SNAKK om jobb!!
syns forresten kjøkkenet blir skikkelig stilig med de røde frontene.. Jeg kommer til å legge denne bloggen til i lista mi og sjekke den etter oppdateringer. Er så gøy å følge med på slike prosjekt!