søndag 17. august 2008

Vi har UTSIKT!

Denne helga har det vært mer utearbeid enn innearbeid, men på kontoret i 2. etg har vi startet på en ansiktsløftning. Slik så rommet ut før helga,

Og etter et malingsstrøk ser det litt lysere ut. Ikke ferdig, men det kommer seg!
I løpet av den siste uka har rørleggeren avlagt et besøk i Villa Gravfoss. Nesten ei uke forsinka, dog, men den som venter på noe godt...osv. Det begynner å likne LITT mer på et bad...

Men den klart største framgangen denne helga er synlig utendørs. Hvem vet hvor mange gigantiske hauger med kvist pappa har vinsja vekk. Men det er mange! I tillegg til all kvisten fra Odd Marius sin motorsagherjing forrige helg, stilte Lars opp lørdag formiddag og motorsaget vekk hele hekken. Fra 5 meter høy hekk, 30 meter lang til 30 cm stubber. Og resultatet: UTSIKT! Tomta har virkelig blitt noe helt annet :-)
Hekken og hagen før operasjonen...Lars sager ned hekken - snart ferdig her
Pappa vinsjer kvist fra hekken

OG: vi har fått utsikt!
og hagen har fått lys og luft

3 kommentarer:

Karoline sa...

Spennende å følge oppussingsprosjektet - gler me t nye bilde hæle tia. Bra fær oss andre som sysla mæ oppussing. Lite spørsmål frå me.. Når dåkkå måla romma å legg ut bilde tå d; ha det gått an at dåkkå au kanj skrive inn farge på målinga? Merke og navn på maling altså:) Om d e andre lure tips, så e d fint å lese om d au. Gle me t i ska sjå t helga!

Karoline

Villa Gravfoss sa...

Takk for innspill!
Farger skal vi prøve å legge ut navn/koder på. Kodene kan jeg ikke bidra med her og nå, men navn på fargene, det har jeg:
Kjøkkenet i 2. etasje er malt i fargen SANDBANKE(halvblank).
Kontoret i 2. etasje er malt i HVIT ANTIKK(halvblank).
Alle takene maler vi hvite (matt).

Anonym sa...

Så flott det ble når det ble mere lyst og åpent! :) Hvem vil ha en så diger hekk iveien for utsikten???