lørdag 18. juli 2009

Workin' on a dream...

De siste dagenes intense arbeid har definitivt begynt å gi resultater: nå begynner Villa Gravfoss å likne på et drømmehus også for andre enn oss som har begitt oss ut på prosjektet. [For eksemepol en entusiastisk Elkjøp-sjåfør som kom med frysern vår: "dere har gjort et scoop, nå kan dere bare peke nese til resten av verden"... Vi jobber med drømmen, og utendørs maling var hardt tiltrengt - og gir dermed synlige resultater! Å male det i fargen "lys grå" ser ut til å bli HELT rett.
Første vegg halvveis på første strøket. Stor forskjell allerede!Hva har man mødre til, om ikke pirkearbeid med skraping og maling av gamle vinduer? Strålende innsats, mutter'n!Uten gode hjelpere hadde dette gått utrolig trått! Her er Lars i godt driv.
Arnstein har blitt en racer på lift. Han får lov å kurere høydeskrekken med å male vindskier :-)
Elin er turbomalerdama over noen. Fantastisk innsats nok en gang! "Ferie er å gjøre noe annet enn det en gjør til vanlig, og når jeg liker å male så kan jeg jo godt gjøre det i ferien..." Et eksempel til etterfølgelse syns vi!
Mariann fikk skikkelig dreis på både liften og malinga...det blir så fiiint!

Fortsatt er det ganske mye igjen, men skjønner du at vi ser konturene av drømmehuset?

...og da vi var kommet så langt var det grillings, god mat og godt drikke i hagen for alle involverte.

[Forresten bør Erlend også hedres for real innsats, selv om han sneik seg unna kameralinsa].

Og i dag er det på'an igjen!

2 kommentarer:

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Heisann!!! Visste ikke at du hadde blog :) Moro å se hva dere gjør med det gamle huset, tror nok det blir knall fint til slutt :)

Jeg skal titte innom igjen flere ganger. Vet hvordan det er å pusse opp. Har jo holdt på med mitt eget gamle hus siden August i fjor. Resultatet kan sees på bloggen min :)

Ha en finfin sommer.
Hilsen Trine Lise F. (fra skoledagene)

Monica sa...

Så flott det blir med den fargen på huset! Og wow, når man ser huset fra den vinkelen på nederste bildet, ser man at dere virkelig har gjort ett SCOOP ja..! FLOTT HUS! (kan ikke huske å ha sett det sånn før, enda jeg har tittet innom bloggen deres ofte)