søndag 1. februar 2009

Tekstiler og andre små forbedringer

Det skjer ikke de helt store tingene i Villa Gravfoss for tiden, men ambisjonene tilsier at vi bør få gjort litt av hvert i løpet av ettervinteren... så vi får se. I det siste har vi likevel gjort noen forbedringer som bidrar til mer trivsel. En vesentlig bidragsyter er gardiner.

Stua har fått beige gardiner med hvitt og svart blomstermønster. Litt dypere farge enn veggen, og passer fint til de svarte sofaene våre. I tillegg virker det lunende nå som det er 15 minus ute.
Soverommet har fått mørke grønne gardiner med lysere grønne striper. Litt vanskelig å se, på grunn av kamerabegrensning og litt dårlige lysforhold, men vi ble godt fornøyd. Både stue- og soveromsgardinene er bestilt sydd etter mål hoss Stoff og Stil i Kobbervikdalen. Veldig fornøyd med det! (Se www.stoffogstil.no)
På kjøkkenet har vi fått rutete, koselige kjøkkengardiner som mamma'n til Arnstein har sydd. Passer fint til de lyse veggene og den røde kjøkkeninnredningen.

I dag har jeg også trekt om kjøkkenstolene (som du som har sett stolene før, kan skimte på bildet over).
I stedet for det lysegrå- og rosablomstrete hullete stoffet, har vi nå fått på et stripete beige/offwhite stoff. Om en studerer undersiden er det nok ganske åpenbart at det ikke er gjort av en proff...men jeg syns resultatet egentlig ser greit ut fra den "rette sida". Med en god stiftemaskin og litt tålmodighet var det ikke vanskelig heller!


Arnstein har i dag begynt prosessen med å bygge inn det lite lekre luftingsrøret som stikker opp gjennom gangen i andre etasje. Han har saga, skrudd og styra sånn at det nå står et ferdig reisverk på plass. Panelen utenpå blir neste skritt....

Men nå er det ny arbeidsuke som kaller! God natt!

Ingen kommentarer: