søndag 12. oktober 2008

Innflyttet, og nesten klar... (oppdatert)

Litt lite oppdatering i det siste, men vi har hatt litt henge fingrene i. Vi har heller ikke fått internett i huset enda, men nå prøver vi oss på mobiloppkobling. 26. september flyttet vi inn. Vi fikk innredet en koselig stue og kjøkkenet var rimelig ferdig. Gjesterommet måtte duge som soverom, og kontoret som gjesterom. Badet var ferdig, men trengte litt finpuss med malerkosten. Nå teller vi 12. oktober, Hilde har vært en uke i Ungarn og Arnstein har prøvd seg som pendler. En del har blitt gjort etter innflyttning likevel, ikke minst pga god hjelp fra Morten og Per som kom ned fra trivelige Trøndelag for å hjelpe til. Nå er siste vegg med panel slått på, loftet har fått 15 cm "rulln ut" isolasjon, og det er påstartet jobben i 1. etasje. I tillegg ble det innstallert en vedovn, no som kommer godt med merker vi!Status per i dag:


Badet er ferdig, og har blitt stort og fint!Stua er mer eller mindre ferdig. Trenger et par gulvlister som er under oppmaling


Vårt retroinnspirerte røde kjøkken er operativt og har blitt en koselig plass. Litt skakt og skjevt selvfølgelig, det hører jo med i gamle hus :-)


Gangen nærmer seg ferdigstillelse. Vegger, tak, lister og dører er malt, og gulvet har fått nytt fint gulvbelegg. Trappen er i ferd med å skifte farge og har fått første strøket. Forvandlet fra et mørkt, brunt og trist rom til lyst og trivelig.Ett trivelig lite gjesterom m/sjarmerende avskallet maling
Flere bilder får komme på en bedre internettlinje. Mobiloppkobling er lite egnet til overføring av store bilder!Vi er kjempefornøyde med hvordan det har blitt, og nå har vi en fult fungerende leilighet på 110 kvm! Når vi får malt soverommet og kontoret så er vi i mål, men nå trenger vi ikke å stresse!Flere oppdateringer kommer!

4 kommentarer:

æLenn sa...

Næh, herre sjer bra ut! Tøft at dåkk oppdatere ferr oss som sarve bort tia å itj får kommi oss bort på besøk :-)

Anonym sa...

Sååå fint det ble!! Nydelig bad, syns jeg glimter en dobbeldusj? Badet vårt er temmelig nytt det også, men dusjen er liten syns jeg, hehe...:)
GAngen ble helt knaseknæsj! Forelsket meg i belegget dere har brukt der, -vi kunne trengt noe slikt i gangen vår, belegget er helt rævva..
Må være godt å kommet i hus!! :)

Villa Gravfoss sa...

Jeg har ikke skrevet noe om belegget vi har brukt i huset, og det kan kanskje være på sin plass. Vi har brukt Texline belegg, som ikke er limt. Det har en slags filt under som gjør at det ligger stabilt, og vi har kun brukt dobbeltsidig teip for å lime skjøtene, ellers ligger beleggene løst. Vi fester dem med vaskelister langs kantene. Poenget med dette er at vi (når vi en gang på sikt orker) skal finne fram originalgulvene i 2. etg også, og da er det greit å bare kunne rulle sammen belegget, og flytte det f. eks til kjelleren :-)

SNUPIJENTA! sa...

Aha!
Det var jo veldig lurt å da! :) Det orginale tregulvet er som regel det fineste, når man få rdet fram og får pusset det ned...:)